Про нас пишуть: Ilmar Raag 03.04.24.

Ilmar Raag та 48 ОШБ вдячні за надійні Saurer, відправлені на передову минулого літа. Ці машини не тільки вистояли, а й перевершили сподівання, ставши символами витривалості.

Ваша підтримка перетворюється на життєво важливу допомогу і наближає перемогу.
Працюємо далі.
 
Оригінал статті можна прочитати нижче.
 

Kas mäletate, möödunud suvel toimus SAB UA korjandus, et Ukrainasse saata 50 aastat vanu veoautosid Saurer?

Ma ise sõitsin kaasa kolonniga, mis viis vanu Chevisid. Palju oli neid, kes olid veidi üllatunud ja oli ka neid, kes kahtlesid. Ometi tuli nüüd 48. üksikust ründepataljonist tagasiside – need masinad on super luks.
Saurerid sõitsid 3 kuuga rindel 6000 km ja ei vajanud sisuliselt mingit remonti. Võrdlus oli eriti rabav samas väeosas olnud nõukogude Zil-ide või Kamazidega, mis pidevalt lagunesid ja ei tahtnud talvel käivituda. Lisaks tõestus ka fakt, et mitmed väga moodsad autod, millel on palju elektroonikat, on osutunud rindel vähem töökindlateks. Pildil on Jan, kes masinaid ihusilmaga nägi ja sai kaasa ka tagasiside. Igal juhul võib öelda, et SAB UA projekt õnnestus 100%. Kõik, kes te nendele masinatele annetasite, te võite tuleviku vabas Krimmis uhkema tundega jalutada.
Kes aga näeb masinaid praegu videopildis, nendele võib lisada, et pataljon on juba sõitnud teise rindelõiku. Neid masinaid ei ole enam ammu samas kohas, kust see pilt on pärit.”