Про нас пишуть Ilmar Raag 19.04.23.

Ilmar Raag – відомий естонський режисер, один із авторів проекту сауни для України – “MTÜ Saunad Ukrainasse”. Під час візиту до Донецької області, побачив машину швидкої допомоги від SAB UA.
Це саме ті швидкі, на які ви надсилали гроші, передавали медикаменти та допомагали інформаційно. Завдяки вам, ці машини рятують життя українських воїнів.
Разом до перемоги!
 
“Praegu olen ma muidugi kõige rohkem seotud MTÜ Saunad Ukrainasse tegevusega, aga samal ajal on minulgi mõne ukraina üksusega tekkinud paremad suhted. Mõningaid võitlejaid olen hakanud imetlema rohkem kui teisi. Ka neid tahaks aidata veel otsesemalt, kui ainult saunadega, mis neil juba on 🙂 Seepärast plaanin hakata koostööd tegema ka veel mõne teise organisatsiooniga, kes toetab konkreetselt ainult Ukraina kaitseväge. See mõte on seotud läbipaistvusega, sest Saunad Ukrainasse on väga selge missiooniga organisatsioon ja võiks ka selliseks jääda, sest nii on annetajatel kõige parem ülevaade sellest, kuhu nende toetus läheb.
Üks paljudest Eestis tegutsevatest abiorganisatsioonidest, kes mulle on muljet avaldanud on SAB UA. Otsekui imeväel aga kohtusingi näitega nende tegevusest Bahmuti ligidal. (Igaks juhuks ütlen, et see postitus ei ole mõeldud kellegi teise halvustamiseks.) Meie igaühe panus on oluline.
” 

Ilmar Raag